Världspremiär!

DSC_5890Akvarium3 
Bild: Per T Buhre

Akvarium

Ett musikdramatiskt inlägg i samhällsdebatten i ett rum nära dig.

”En guldfisk oroar sig inte för framtiden,

den grubblar inte över det förflutna.

Vi har mycket att lära av guldfiskarna.”

 

I samarbete med den språkligt explosiva poeten Naima Chahboun, den högaktuelle tonsättaren Roger Assar Johansson, den samhällsengagerade regissören Gunilla Johansson och instrumentaltrion Trio Prosperus skapar, producerar och framför vokaltrion Man Must Sing under 2015/16 en timmes kammaropera på svenska mitt i samtiden. Föreställningen tematiserar positivt tänkande som en del av en mer generell samhällsproblematik, nämligen tendensen att söka individuella lösningar på strukturella problem.

Karl Peter gör rollen som Dante.

Världspremiär april 2016 på Atalante i Göteborg. Läs mer för synopsis med mera.